Hirdetés

Három vadonatúj játékon dolgoznak jelenleg a Control és az Alan Wake fejlesztői

|

Az új projektek mellett pedig még arra is jut idejük, hogy összerakjanak két DLC-t a legutóbbi játékukhoz.

Hirdetés

Nem lehet azzal vádolni a Remedy Entertainmentet, hogy elárasztanának minket játékokkal, mivel a srácok a mennyiség helyett inkább a minőséget részesítik előnyben. Persze ez nem jelenti azt, hogy a háttérben ne készülnének már gőzerővel az újabb címek.

Hirdetés

A stúdió feje, Tero Virtala egy friss pénzügyi jelentésben árulta el azt, hogy mivel telnek mostanában a fejlesztők mindennapjai. Így derült ki az, hogy már javában készül a Controlhoz korábban beígért két fizetős DLC, amelyek nagy valószínűséggel még idén meg fognak jelenni, tehát lesz miért visszanéznünk a szürreális kalandba az elkövetkezendő hónapokban.

Azonban ez még nem minden, ugyanis a stúdión belül három másik csapat egy-egy saját projekten dolgozik, amelyek kapcsán azért már tudunk ezt-azt. Az egyik elméletileg a CrossfireX című lövölde kampánya, ami a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni Xbox One-ra. A második projekt jelenleg a Vanguard kódnév alatt fut, és egy olyan alkotásról lehet szó, ami kombinálja a stúdió egyedi játékelemeit a live service modellel.

A Remedy harmadik játéka a legrejtélyesebb, ugyanis erről nagyjából annyit tudunk, hogy a vállalat saját brandjein alapul és szépen halad a fejlesztése. Még az sem kizárt, hogy egy vadonatúj Alan Wake-en dolgoznak a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)