Hirdetés

Jövőre érkezik a Remedy titokzatos új játéka

|

A címét nem tudjuk, azt sem, hogy milyen játék egyáltalán, de az biztosnak tűnik, hogy a csapat 2019-re akar kész lenni vele.

Hirdetés

Az Alan Wake és a Max Payne csapata egy ideje már dolgozik egy titokzatos TPS címen, ami elvileg egy teljesen új, Remedy által összedobott világban játszódik (tehát nem valami licenszelt címről van szó). Az eddigiek alapján annyit tudunk, hogy egy filmszerű és "sokáig tartó" élmény lesz.

Hirdetés

És nagyjából ennyi az, amit tudunk a P7 néven emlegetett projektről. A cég 2017-es pénzügyi jelentésében az szerepel, hogy a fejlesztés a tervezett ütemben halad. A jelentésben az is olvasható, hogy 2018-ban egy harmadik be nem jelentett projekt is beindul, amihez jelenleg embereket keresnek.

Tehát jelenleg dolgoznak az új projekten, a P7-es játékon, és a Crossfire 2 című online FPS egyjátékos modulján. Ha pedig a P7 2019-ben fog megjelenni, valószínűleg valamikor még idén be is mutatkozik majd. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)