Hirdetés

Remekül néz ki a Resident Evil Remix, ami a negyedik rész motorjával készült

|

A hamarosan mindenki számára elérhető alkotást megjelenés előtt még egy hosszabb játékmenet videón is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A Resident Evil 4 a széria egyik legnépszerűbb darabja, hiszen ez hozta el a váll fölötti kameranézetet, nem beszélve arról, hogy iszonyatosan hangulatos kaland volt. Ennek segítségével a Mr. Curious nevű modder most a legelső Resident Evil teljes felújításán ügyködik, mi pedig részletesebben is megnézhetjük, hogyan néz ki renoválás után a Spencer kúria. 

Hirdetés

A Resident Evil 4 Ultimate HD Edition motorja az, mely meghajtja a Resident Evil Remix névre keresztelt projektet. Az első rész ugyan kapott már hivatalos felújítást egy HD remaster formájában, azonban az megőrizte a klasszikus irányítást és kameranézetet. Mr. Curious azonban végre az egész kalandot TPS nézetbe ültette át, melyet kipróbálásra el is küldött a Residnece of Evil YouTube csatornának:

Ebben a verzióban rengeteg újdonságot találnak azok is, akik már betéve ismerik az első rész helyszíneit és feladványait, hiszen ez a kameranézet egy csomó lehetőséget adott az alkotó kezébe. Emellett természetesen megmaradtak az eredeti játék mechanikái is, szóval a rajongóknak sem kell aggódniuk. Mr. Curious több mint egy éve dolgozik a projekten, mely a végéhez közeledik, de azt egyelőre még nem árulta el, hogy mikor próbálhatja ki a nagyközönség. 

Nektek hogy tetszik a Resident Evil Remix?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)