Hirdetés

Remember Me 2 - a sztori már kész

|

Bár a Dontnod most a Life is Strange-en dolgozik, a Remember Me folytatását sem vetették el, sőt, már azt is tudják, mit fognak elmesélni. Egy akadály viszont még előttük áll.

Hirdetés

A Remember Me 2013 egyik legmegosztóbb játéka volt, de épp eléggé érdekes ahhoz, hogy a Dontnod még egyszer nekifusson, kijavítsa a hibákat, és folytassa Nilin történetét. Vagy elmesélje valaki másét.

A fejlesztőcsapat most elsősorban második játékára, a Life is Strange-re (aminek egyébként már a második évadát is fontolgatják, de ez a távoli jövő), valamint a Vampyrra koncentrál, viszont ha a Capcom is úgy akarja, visszatérhetnek debütáló IP-jükhöz. Jean-Maxime Moris, a Dontnod kreatív rendezője elmondta, hogy már tudják mit akarnak csinálni a Remember Me 2-vel, és a sztorit is megírták. Azt is eltervezték, hogy min javítanak, mit adnak hozzá, amivel tökéletesíthetik az egyelőre foltos formulát. Egyedül a kiadó jóváhagyására várnak, és ha a Capcomtól zöld utat kap, ők szívesen belevágnak.

A Remember Me problémái a megvalósításban és a játékmenetben, nem pedig magában a világban voltak keresendőek, úgyhogy mi kíváncsiak lennénk egy folytatásra. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)