Hirdetés

Remember Me csak bronzérmet érdemel, GRID 2 a csúcson

|

Az E3 előtti hajrában azért érdemes egy pillantást vetni az eladási listákra is, ha valakit érdekel, hogy mi is érdekli a közönséget. A jó autós játék például sikeres.

Hirdetés

A GSO GRID 2 teszt sorai már zengtek ódát a játék nagyságáról (és hiányosságairól is, elvégre csak 8.1-es értékelést kapott), most már az is biztos, hogy a közönség vállára vette a Codemasters legújabb autós gyöngyszemét.

Sajnos nálunk már nem divat az eladási lista, így a fogyasztói szokások terén kénytelenek vagyunk a viszonylag közelinek mondható brit adatokra támaszkodni, ennek értelmében íme a jelenlegi slágerlista. A Remember Me azért megfogott egy harmadik helyet magának, de az akciós FIFA még mindig tuti üzlet. Hölgyeim és Uraim, önök döntöttek:

1. Grid 2 (Codemasters)
2. FIFA 13 (EA)
3. Remember Me (Capcom)
4. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda)
5. Far Cry 3 (Ubisoft)
6. Dead Island: Riptide (Deep Silver)
7. Tomb Raider (Square Enix)
8. Luigi’s Mansion 2 (Nintendo)
9. Donkey Kong Country Returns 3D (Nintendo)
10. Assassin’s Creed 3 (Ubisoft)

A ti heti toplistátok milyen lenne, és mi lenne az a játék ebből a felhozatalból, amelyért még pénzt is adnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)