Hirdetés

Remember Me - Kid Xmas, a megkésett karácsonyi ajándék

|

A Remember Me legújabb előzetesében egy új karaktert, bizonyos Kid Xmast mutatnak be nekünk, aki a játék egyik legfőbb ellenségének számít. Vajon beletörik a bicskánk?

Hirdetés

A Capcom és a Dontnod Entertainment tolmácsolásában megkaptuk a Remember Me vadonatúj gameplay trailerét, amelyben az emlékeit hajszoló főhősnő, Nilin kerül szembe a Neo-Párizs St. Michel kerületében kolbászolva a játék egyik főellenségével, Kid Xmas karakterével. Helyzetünket súlyosbítja, hogy Kid bizony nem kis darab nemezisnek bizonyul (így a legjobb taktika Nilin fürgesége lehet), ráadásul összecsapásunkat a Neo-Párizs tv-hálózata, a Channel Fear élőben közvetíti is. Kid-et az sem érdekli, hogy jók vagy rosszak vagyunk, csupán az számít neki, hogy jól helyben hagyja hősnőnket. Sikerül elbánnunk a karácsonyi ogrével vagy befuccsoltak az emlékvadászatnak?

A Remember Me 2013 májusában teszi tiszteletét PC, PS3 és X360 platformokon és méltó riválisa lehet a CD Projekt RED boszorkánykonyhájában formálód Cyberpunk 2077 projektnek. Vagy mégsem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)