Hirdetés

Remember Me - élőszereplős trailer

|

A Remember Me ígéretesnek tűnik, a legújabb videó újabb gameplay jelenetek helyett a játék előzményeibe enged betekintést.

Hirdetés

Az élőszereplős trailereket szeretjük, a Remember Me legújabb kedvcsinálója is megadja az alaphangulatot. Szerintünk nem rossz, de kíváncsian várjuk a ti véleményeteket is.

Az új videó Antoine gondolataiba enged betekintést, aki nem más, mint a memóriamódosító eszközöket gyártó Memorize cég alapítója. Továbbá azt is láthatjuk, ahogy főszereplőnőnket bezárják a Bastille-ba, ami azért érdekes, mert a játék pont itt kezdődik majd.

A Remember Me megjelenéséig már csak párat kell aludnunk, Nilin június 7-én érkezik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig is íme a Remember Me gépigény, ha valaki nem lenne még biztos benne, hogy a látványos mozgású kishölgy hogyan is fut majd el a gépén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)