Hirdetés

Remember Me - mindenki számít rád

|

Új trailert kapott a Dontnod Entertainment és a Capcom közös gyermeke, melyben leginkább a főszereplőről és az ő küldetéséről esik szó.

Hirdetés

Egyre gyakoribbak a női főszereplővel megjelenő játékok, ami tekintve, hogy mostanra a gamerek közel fele lány, mindenképp pozitívumnak mondható. Meg egyébként is.

A nőnemű főhősökkel ellátott alkotások közé sorolható a Remember Me is, amely Neo-Párizs utcáira kalauzolja el a játékost. Sophiaso kollegínánk már kipróbálta, tapasztalatait a 2013/05-ös GameStarban foglalta össze, de a tesztpéldány is szerkesztőségünkben figyel - a játékról szóló tesztet először itt, a GameStar Online hasábjain, majd annak kibővített verzióját a júniusban megjelenő GS-ben olvashatjátok. Hogy addig is képet kapjatok arról, hogy mit várhatunk a francia alkotók által megvalósított akció-kaland játéktól, tekintsétek meg az alábbi trailert. A Remember Me megjelenése június 7-ére esik, és a PC-seknek sincs miért aggódniuk: a gépigény alapján zökkenőmentesen tudnak majd játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)