Hirdetés

Rémisztően olcsó a Windows 10 ebben a halloweeni leárazásban!

|

Kevesebb mint 3000 forintért lehet legális Windows 10-ed, és Office csomagokat is olcsóbban szerezhetsz!

Hirdetés

A hétvégén lesz halloween napja, az ehhez kapcsolódó tevékenységeket, mint a tökfaragás, itthon is egyre többen végzik. Akár ünnepeljük, akár nem, annak mindenképp örülhetünk, hogy ilyenkor elözönlik az internetet a különböző leárazások, és kedvezményes áron vásárolhatunk be szoftverekből, játékokból.

A Godeal24.com-on is elindult a Halloween promóció, amiben az oldal által kínált, eleve alacsony árakból akár további 62% faragható le! A Windows 10 például 50%-os leárazással csak 7,4 euróba kerül!

Hirdetés

50%-os kedvezmény Windows 10 termékekre idén halloweenkor!

Ha a Microsoft operációs rendszerének legújabb változatát szeretnéd megvenni akciósan, az EGD50 kuponkódot váltsd be a kosárnál!

Dolgozz hatékonyan a Microsoft Office-szal - szerezd meg 62% kedvezménnyel!

A Microsoft irodai szoftvercsomagja is akciósan kapható a leárazás keretében, ehhez az EGD62 kuponkód segíthet hozzá titeket.

Nézz körül a kínálatban!

Ha bármely más Microsoft szoftverre vágysz, az EGD55 kuponkódot váltsd be!

Mit kell tudni a Godeal24.com-ról?

A Godeal24.com egy megbízható, játékokat és szoftverkulcsokat áruló weboldal. Automatikus rendszere garantálja a gyors kézbesítést és a 100%-os elégedettséget. A kódok perceken belül megérkeznek e-mailben, számos különböző fizetési mód választható, és 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésre! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)