Hirdetés

Remnant: From the Ashes - videón a poszt-apokaliptikus túlélőjáték

|

Véletlenszerűen generált világokban harcolhatunk majd a szörnyek ellen, akár a barátaink oldalán is.

Hirdetés

A Darksiders 3-at is fejlesztő Gunfire Games még a gamescomon mutatta be legújabb alkotását, a nyáron érkező Remnant: From the Ashest, ami elég durva kihívás elé állítja majd a műfaj rajongóit.

Hirdetés

A fejlesztők szerint több mint 100 különböző ellenféltípussal akaszthatunk bajszot, amelyek mindegyike egyedi taktikát követel majd meg a játékosoktól. A lemészárolt bossokból (mert hogy több mint 20 lesz belőlük) gyűjtött loottal fejleszthetjük a felszerelésünket és fegyvereinket, amire szükségünk is lesz, ha át akarjuk verekedni magunkat a véletlenszerű ellenfelekkel és jutalmakkal megtöltött világokon.

A három fős kooperatív móddal érkező Remnant: From the Ashes a tervek szerint augusztus 20-án érkezik majd. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)