Hirdetés

Remnant: From the Ashes - hasznos móddal bővül a játék hamarosan

|

A fejlesztők segítenek egy kicsit a rajongóknak, hogy minden játékbeli apróságot fel tudjanak kutatni.

Hirdetés

Nemrég debütált a túlélős játékmenetre kihegyezett, posztapokaliptikus környezetbe ültetett Remnant: From the Ashes, amiben egyedül vagy akár kis csapatban is szembenézhetünk a gonosszal. Sajnos van a játéknak egy olyan aspektusa, ami elég zavaró lehet sokak számára, de szerencsére a Gunfire Games már előállt egy remek megoldással.

Hirdetés

A játék különlegessége, hogy akárhányszor készítünk egy új karaktert, a rendszer automatikusan generál nekünk egy pályát, amit véletlenszerűen megtölt mindenféle jóval. Ez egyrészt tök jó dolog, de másrészt problémás is lehet, hiszen így előfordulhat, hogy az egész végigjátszás során nem találkozunk bizonyos ellenfelekkel, vagy épp teljesen kimaradnak cuccok a játékunkból. Ezt kívánja orvosolni a fejlesztők által kitalált adventure mode.

Egyelőre titok, pontosan hogyan fog működni, de elméletileg egy végigjátszás után megváltoztathatjuk a generált világ egyes részeit, aminek hála lehetőségünk nyílik begyűjteni másféle tárgyakat, vagy épp megküzdeni sosem látott ellenségekkel. Mindezt anélkül, hogy teljesen új pályát hoznánk létre. A tervek szerint a megjelenés után két héttel, tehát szeptember 3-án érkezik meg ez az apróság.

Egyébként nem csak ennyivel készül a Gunfire, ugyanis a csapat úgy tekint a játékra, mint egyfajta alapra, amire építkezhetnek majd a jövőben. Szóval biztosan sok újdonságra számíthatunk még. Ti kipróbáltátok már a Remnantot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)