Hirdetés

Remnant: From the Ashes - fél órán át mozog a kooperatív shooter

|

Harminc percnyi gameplay anyagot adtak ki a Darksiders 3 fejlesztőinek túlélős akciójátékából.

Hirdetés

A Gunfire Games nem csupán a Darksiders széria bővítésére koncentrál a THQ Nordic támogatásával, de mellette készít egy TPS-nézetű, kooperatív lövöldét is a Perfect World Entertainmenttel együttműködve. Ez lesz a Remnant: From the Ashes, amely a gamescomon röviden már megmutatta magát, most viszont bővebben is belenézhetünk a játékba.  

Hirdetés

A Remnant: From the Ashes vadonatúj gameplay videója már több mint 30 percnyi jelenetet mutat az izgalmasnak ígérkező játékmenetből, maga a felvétel pedig még a PAX Westről származik. Ebben a poszt-apokaliptikus világban (mi másban?) mitikus lényeket apríthatunk közelről és pumpálhatunk tele ólommal messziről, valahogy így: 

A Remnant: From the Ashes multiplatform lesz és 2019-ben várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)