Hirdetés

Renaissance Heroes - itt az mmofps hivatalos, fegyvereket bemutató trailere

|

Reneszánsz - egy társadalmilag és kultúrálisan is igen fontos időszak az emberiség történelmében, mellyel viszonylag keveset foglalkozik a videójátékok világa.

Hirdetés

Most azonban megkapjuk a reneszánsz hőseit, akik egy multiplayer FPS-ben hentelhetik egymást a korra jellemező fegyverekkel, környezetben és öltözékekben. 

A játékot a dél-koreai Bridea fejleszti, és a XVI. századi Európa újra elképzelt világában játszódik, igencsak látványos, Unreal Engine 3-as környezetben. Természetesen free-to-play lesz a játék, amikor majd PC-re az év vége felé megjelenik. A Renaissance Heroesnak jelenleg zárt bétája folyik, meg lehet próbálni még jelentkezni rá. A játék története egyébként Leonardo da Vinci és az Ő rejtélyes masinája körül játszódik, amely képes megváltoztatni a múltat, a jelent és a jövőt. 

A Renaissance Heroes legújabb, fegyvereket bemutató trailere:

Akinek nem lett volna elég a kis videó, íme egy néhány nappal régebbi, a zárt bétát reklámozó trailer: 

S egy-két screenshot is:

További screenshotok a galériában láthatóak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)