Hirdetés

Rend - túlélős szerepjátékon dolgoznak a Blizzard régi fejlesztői

|

Korábban a Blizzardot erősítették azok a szakemberek, akiknek új csapata nemrég jelentette be első játékukat.

Hirdetés

A Frostkeep Studios névre hallgató indie csapatot hárman alapították, Solomon Lee, Mat Milizia és Jeremy Wood, akik először 15 éve találkoztak egymással, miközben a legelső World of Warcraft játékon dolgoztak. Neal Acree is csatlakozott hozzájuk, aki korábban az Overwatch fejlesztésében is részt vett.

Első játékuk a PC-re érkező Rend lesz, ami nagyon hasonlít a többi túlélős játékhoz, de zombi apokalipszis helyett fantasy körítést kap majd. Lesz benne mágia, hatalmas kastélyok és minden, ami egy ilyen világnál elengedhetetlen.

A World of Warcrafthoz hasonlóan itt is külön frakciókra lesz felosztva a játékosbázis, három, egymással ellenséges oldal fog küzdeni az egyelőre még nem részletezett végső cél eléréséért. 

Nemsokára felkerül Steamre az első játszható verzió, ami már számos alap funkciót tartalmaz, többek között a bázisépítést, FPS nézetű harcot, különféle elsajátítható képességeket és még egy talent fát is. A fejlesztők nagyjából 6-12 hónapig szeretnék early accessként működtetni a játékot, és terveik szerint ez idő alatt nagyon sok dologgal egészítenék ki a túlélős fantasy mókát.

Már pár képet is tudunk mutatni a készülő játékról. 

Szerintetek sikeres lehet egy újabb túlélős alkotás a már így is telített piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)