Hirdetés

Rendhagyó Nintendo ajándék Bush-nak

|

A Nintendo már egy nappal az amerikai elnök születésnapja előtt megajándékozta George W. Bush-t, méghozzá igencsak rendhagyó módon. A játék- és konzolfejlesztő vállalat egy DS Lite hordozható játékgépet, valamint egy Brain Age című játékot rejtett el az ajándékcsomagban. Utóbbit azzal a szlogennel hirdetik, hogy "Tornáztasd az agyad legalább napi egy percben". Azt azonban nem tudni, hogy a ma hatvanadik születésnapját ünneplő Bush játszik-e egyáltalán videojátékokkal. Az már korábban kiderült viszont, hogy rendelkezik iPod zenelejátszóval az elnök úr. Íme a levél, melyet a csomaghoz mellékelt a Nintendo: "Kedves Bush Elnök úr! Boldog születésnapot! Ne aggódjon, hatvan évesnek lenni egy igazán izgalmas mérföldkő az ember életében. (...) Ha még fontosnak tartja elméjének élesítését, kérjük fogadja tőlünk szeretettel az új Nintendo DS Lite rendszert egy 'Brain Age: Tornáztasd az agyad legalább napi egy percben' című játékkal. (...) Ha még soha nem játszott videojátékokkal, semmi gond. A Brain Age része az új Touch Generations márkánknak, amely lehetővé teszi a könnyű használatot bármilyen korosztály számára - függetlenül a játékosok tapasztalatától. Nyilvánvalóan nincs túl sok ideje ilyesmire, de pontosan ezért lesz nagyszerű szórakozás a Brain Age. Napi néhány perc játék elegendő agyunk karbantartására. Olyan kategóriák közül választhat, mint a matematika vagy az olvasás és memorizálás. Próbálja ki őket, és figyelje meg a napról napra javuló eredményeit! Több mint száz sudoku kirakós feladvány is helyet kapott a játékban, amelyekkel egyszerűen elütheti az időt az Air Force One fedélzetén eltöltött következő hosszabb utazása során. Reméljük, örömét leli a játékban és az új konzolgépünkben. Még egyszer boldog születésnapot kívánunk! A Nintendo csapata"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)