Hirdetés

Miből születik a cserebogár - Rendőrakadémia ismertető

|

Mindenki olvasott már rendőrvicceket, melyekre a válasz általában nem az, hogy „Ez jó volt!”, hanem az, hogy „Ez fájt!”.

Hirdetés

Ahogy azt a fenti sorokban is említettem, a film nem elcsépelt poénokkal teli, nem a régi, unalmas rendőrvicceket kelti életre. A Rendőrakadémia nem esett abba a hibába, hogy ostoba viccekkel fárassza a nézőket, a poénok ugyanis megdolgozzák a rekeszizmokat.

A viccek alapja azonban ugyanaz: a kétbalkezes rendőr. A Rendőrakadémiára ugyanis egy új rendelet miatt bárki jelentkezhet – legalábbis egy 14 hetes kiképzés erejéig. Így telik meg az akadémia újoncokkal: a kényszerből, balhéi miatt jelenlévő Mahoney, a hangutánzó Jones, a fegyvermániás Tackleberry, az erőtlen hangú Hooks, és a magas, kigyúrt Hightower. Akad az akadémián papucsférj, és (kezdetben) finom hölgy is...

Az ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)