Hirdetés

Renegade Ops, a Just Cause fejlesztőinek új játéka

|

Új, kooperatív lövöldözős móka érkezik a Just Cause fejlesztőitől.

Hirdetés

A Just Cause játékokat jegyző Avalanche Studios egy új projektbe kezdett bele: még idén érkezik a Renegade Ops!

A történet szerint a 'Renegade Ops' nevű kommandó tagjai leszünk, akiket az ellenséges vonalak mögé küldenek: el kell kapnunk a gonosz és őrült Inferno-t,  aki terroristaként világuralmi terveket szövöget és egy hatalmas bombát akar felrobbantani. Természetesen rengeteg fegyver, eszköz és jármű lesz segítségünkre ennek megakadályozásában. Dönthetünk, hogy egyedül, a szóló kampányban játszunk, vagy az offline, 2 fős osztott képernyőt választjuk, esetleg az online, 4 fős kooperatív módot részesítjük előnyben. Az ígéretek szerint bármit elpusztíthatunk majd, ami az utunkba akad.

A játékot az Xbox Live Arcade és PlayStation Network hálózatokon, valamint PC-n lehet majd elérni, ha minden igaz, még idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)