Hirdetés

Rengeteg autót vezethetünk a Forza Horizon 5-ben, itt az első adag

|

A Playground Games több száz kocsival tölti meg a Forza Horizon 5 szalonját.

Hirdetés

Aki néhány óránál többet játszott a Forza Horizon játékokkal, jó eséllyel sokkal több kocsit szerzett, mint amennyit ténylegesen ki is próbált, de a nagy választék mindig csábító, ráadásul mivel minden járgány elképesztő gondossággal és precizitással lett kidolgozva, mindet külön élmény vezetni. 

A Forza Horizon 5-től sem várhatunk kevesebbet. A fejlesztők ma elkezdték az autók bejelentését, és sorra fogják bővíteni a listát a november 9-ei megjelenésig - meg persze azt követően is.

Hirdetés

A kapcsolódó blogposztban megjegyzik, hogy több száz járműre számíthatunk, jönnek DLC-k, és a szezonális kihívások teljesítésével minden héten új autókkal és jutalmakkal gazdagodhatunk.

A minden korábbinál változatosabb felhozatalban megtalálhatjuk az óriási, 2020-as Ford Super Duty F-450 DRW Premiumot, a legendás 1991-es Jaguar Sport XJR-15-öt, és a teljesen elektromos 2020-as Porsche Taycan Turbo S-t. A teljes, most kiadott listát itt tekinthetitek meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Forza Horizon 4-ben jelenleg 640 kocsit lehet megszerezni a fesztivál keretében, és további 112-t DLC formájában. Vajon a folytatás ezt is felülmúlja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)