Hirdetés

Rengeteg Batman játékot szerezhetünk meg nagyon olcsón, miközben jótékonykodunk is

|

Öt Arkham és három LEGO Batman játék lehet a miénk összesen akár már 3500 forintért.

Hirdetés

Érdeklődve várjuk, mit sikerül majd kihozni a Gotham Knightsból és a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből, melyek jelen állás szerint 2022-ben fognak megjelenni. Amíg ezeket várjuk, bepótolhatjuk a korábbi, egyébként fantasztikus Batman játékokat, a Humble Bundle ajánlatának köszönhetően egészen olcsón.

A The WB Batman Collection Game Bundle nyolc PC-s játékot tartalmaz, de azoknak, akiknek nem kell mind, két további szintet kínál.

Hirdetés

Aki 1 eurót hajlandó áldozni a csomagra, megkapja a Batman: Arkham Asylum GOTY Editiont és a LEGO Batman: The Videogame-et, aki viszont már hajlandó elmenni 7,39 euróig, ezek mellett a Batman: Arkham VR-t, a Batman: Arkham City GOTY Editiont és a LEGO Batman 2 DC Super Heroest is behúzhatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Legjobban mégis a jelenleg 8,83 eurós, teljes csomag éri meg, ebben a fentieken túl a Batman: Arkham Knight Premium Edition, a LEGO Batman 3 és a Batman: Arkham Origins is szerepel. Átszámolva nagyjából 3500 forintot kell adnunk mindezért, és a bevétel egy része a Children's Miracle Network Hospitals alapítványhoz kerül, akik 170 kórháznak segítenek sürgős ellátások, gyermekgyógyászati eszközök és egyebek finanszírozásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)