Hirdetés

Rengeteg bejelentetlen játékkal készül még a THQ Nordic

|

A fejlesztés alatt álló címek kevesebb, mint felét mutatta meg az évfordulós műsor.

Hirdetés

Pénteken zajlott a THQ Nordic születésnapi eseménye, a 10th Annivery Showcase, melyen többek közt az Outcast 2 - A New Beginning, a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, és egy vadonatúj SpongyaBob-játék is bemutatkozott.

Azóta viszont kiderült, hogy az összesen 14 tételt felvonultató show csak a készülő újdonságok egy kisebb szeletébe engedett bepillantást, a bécsi székhelyű kiadó ugyanis a Twitteren dicsekedett a folyamatban lévő fejlesztéseinek hadával.

Hirdetés

A mikroblogon megosztott bejegyzés szerint a THQ Nordic boszorkánykonyháján jelenleg nem kevesebb, mint 42 játék alatt ropog a tűz, vagyis 28 címről egy árva szót sem ejtett a múlt heti stream.

Erre persze magyarázatot ad, hogy a kiadó csillapíthatatlan étvágyú Embracer Group holdingba tartozik, amely az elmúlt években rengeteg stúdiót terelt a szárnyai alá, köztük a Borderlands mögött álló Gearbox-szal, a Saint's Row-t gondozó Volitionnel és Metro-játékokat gondozó 4A Gamesszel.

A Koch Medián keresztül a Deep Silvert is birtokló Embracer Group egyébként a tavalyi utolsó negyedévről szóló beszámolójában összesen 150 készülő címről adott hírt, melyek 70 százaléka még 2022 márciusa előtt eljuthat a játékosokhoz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)