Hirdetés

Rengeteg Call of Duty bant von vissza az Activision

|

Ugyan a kiadó nem veri nagy dobra, de úgy tűnik ők is belátták, hogy egy kicsit túllőttek a célon a Call of Duty játékosok bannolásával.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone igen hamar gyűjtött maga köré egy népes rajongótábort, viszont sajnos ezzel együtt a csalók is szinte azonnal színre léptek és rengeteg ember szórakozását rontották el. Az Activision persze rögtön el is kezdett lecsapni és látszólag sikeresen vették fel a harcot ezzel a jelenséggel, most úgy tűnik, hogy talán egy kicsit túl nagy lelkesedéssel lóbálták a banhammert.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban rengeteg játékos jelezte, hogy a legjobb esetben is átlagos eredményeik ellenére is bannolták őket a játékból.  Szerencsére ezt az Activision is észrevehette, ugyanis sokan végül visszakapták a hozzáférésüket, de persze a kiadó nem csinált nagy ügyet a baklövésből, így ez kizárólag a közösség elmondása alapján derült ki.

Hivatalos információk sajnos nincsenek, de a rajongók a játék subredditjén már elkezdték összegyűjteni azokat a lehetséges okokat, amelyek a ki nem érdemelt banhoz vezetnek, beleértve olyasmiket is, mint a billentyűzet makrók használata, vagy bizonyos háttérben futó alkalmazások jelenléte.

Nyilván a legjobb az lenne, ha a fejlesztők pontosabban detektálnák az igazi csalókat, de ettől független nem árt megnézni a listát, nehogy véletlenül ti is gyanúba keveredjetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)