Hirdetés

Rengeteg fejlesztőt állított a Cyberpunk 2077 kiegészítőjére a CD Projekt Red

|

Nem a csapat méretén fog múlni, ha a Phantom Liberty minősége elmarad attól, amit látni szeretnénk.

Hirdetés

A minap egy livestream keretében ismertette a CD Projekt Red, hogy mik a további szándékai a Cyberpunk 2077-tel. A bejelentések egy részének örülhettek a rajongók, de akadt olyan fejlemény is, amitől már inkább lefelé görbült a szájuk, főként akkor, ha még mindig nem váltottak új generációs konzolra. Ők ugyanis kimaradnak mindabból, amit a frissen beharangozott Phantom Liberty kiegészítő nyújthat nekik.

Később a stúdió nemcsak az előző konzolgeneráció támogatásának beszüntetését erősítette meg (az 1.6-os, Cyberpunk: Edgerunners témájú holmikat és még néhány kényelmi funkciót hozó patch az utolsó, ami frissíti a játék PS4-es vagy Xbox One-os változatát), hanem az is bizonyságot nyert, hogy az eredetileg tervezett két kiegészítő helyett be kell érnünk majd eggyel.

Hirdetés

Ezt viszont nem lelkes ám tapasztalatlan gyakornokokkal akarja megvalósítani a CD Projekt, emiatt a fejlesztőállomány közel fele dolgozik a projekten, mint azt a lenti, július 31-ei állapotot tükröző ábrán látható.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty megjelenése 2023 folyamán várható, PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S konzolokon, valamint Google Stadián játszhatjuk majd. Kiindulva az utóbbiból nem elképzelhetetlen, hogy ha valamikor a jövőben esetleg bekerül a Game Passbe, akkor az Xbox Cloud Gaming révén az Xbox One tulajdonosok is átélhetik V kalandját, amelyben komoly szerepet játszik majd az Egyesült Államok kormánya.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)