Hirdetés

Rengeteg helyet foglal majd a Horizon Forbidden West

|

Jobb, ha már most elkezditek fontolgatni, mit töröljetek le a Horizon Forbidden Westért cserébe.

Hirdetés

Már egy hónapot sem kell várnunk, hogy ismét Aloy szerepében fedezhessük fel a gépek uralta Egyesült Államok eddig ismeretlen tájait, törzseit, felderíthessük izgalmas rejtélyeit. Egy előzetes és az írókkal készített interjúnk alapján a sztori bőven tartogat majd meglepetéseket, de a játékmenet újításai is segítenek, hogy a Horizon Forbidden West 2022 egyik legjobb játékává váljon.

A sok tartalom azonban nagy méretekkel jár: európai játékosként a számos különböző nyelvi csomag miatt (melyek között egyébként a magyar is megtalálható lesz) akár 120 GB-nyi helyre is szükség lehet.

Hirdetés

A PlayStation Game Size Twitter-fiók szerint míg az Egyesült Államokban megjelenő változat 85,9 GB-ot nyom, az európai alapjáraton 96,3 GB-ot, de az első napi frissítés után ez még nőhet. A számok a PlayStation 5-ös verzióra vonatkoznak, PlayStation 4-en valamivel jobb lehet a helyzet, de nem számítunk arra, hogy 70 GB alá megy.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az előtöltés február 11-én indulhat, pontos számokat leghamarabb akkor fogunk tudni elárulni, de jobb, ha törölgetni kezditek, amivel már nem játszotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)