Hirdetés

Rengeteg ingyenes tartalom jön a Rainbow Six: Extraction megjelenése után

|

A fejlesztők elmesélték, hogy mi vár majd ránk azután, hogy ledaráltuk a megjelenéskor elérhető küldetéseket.

Hirdetés

A Rainbow Six Extraction útja a bejelentéstől a megjelenésig rögösebb, mint a hasonló projekteké, de ettől függetlenül a Ubisoft magabiztosnak tűnik a sikerben. A stúdió szorgos kezei már nagyban dolgoznak az Extraction érkezése utáni frissítéseken.

Egy kooperatív többjátékos élménynél az elérhető tartalom mennyisége az egyik legfontosabb tényező, és látva a bejelentett terveket elmondhatjuk, hogy ezzel a Ubisoft is tisztában van.

Hirdetés

Első körben kapunk majd egy heti kihívást Maelstrom Protocol címen, amiben egy egyre nehezedő pályán kell beljebb és beljebb haladnunk. Lehetőségünk lesz majd arra, hogy elhagyjuk a helyszínt az adott pontig elért zsákmányunkkal együtt, de nyilván annál több jutalmat kapunk, minél többet kockáztatunk.

Várnak majd ránk még Crisis és Assignment küldetések is, és míg előbbi sztoriorientált eseményeket takar, addig az utóbbi ismételhető kihívásokat.

Az biztos, hogy lesz mit csinálnunk, ha a játék végre megjelenik. A jelenlegi tervek szerint január 20-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)