Hirdetés

Rengeteg játékost veszített a New World

|

A távozók száma alapján hamar elmúlt az újdonság varázsa.

Hirdetés

A New World elhúzódó fejlesztéséből már eleve sejteni lehetett, hogy a rajt sem lesz parádés, és hát végül nem is lett az. Habár az Amazon MMO-ja rögtön a Steam második legnépszerűbb játékaként nyitott, az első heteket olyan problémák sújtották, mint az elégtelen szerverkapacitás, a saját frakciójukat kiraboló csapattagok, vagy az erőforrásokat sáskaként dézsmáló botok.

Hogy a kisebb-nagyobb bakik, vagy maga a forradalmi megoldásokat nélkülöző játék-e az oka, azt nehéz megmondani, de a Steam Charts alapján a New World máris elvesztette a játékosainak több mint felét.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi képernyőfotón látható, az Amazon-kaland eddigi legnagyobb játékosszáma 913 027 volt, ami nagyon szép eredmény, hiszen ebben a tekintetben a New World a Steam valaha volt 5. legsikeresebb címe. Ehhez képest viszont az elmúlt 24 óra csúcsa már csak 404 438-at mutat, vagyis több mint 500 ezer játékos nézett más tevékenység után az október 3-i rekord óta.

Ezzel egyébként a New World még mindig a harmadik helyen áll a Dota 2 (748 911) és a PUBG (318 334) között, ám nagy kérdés, hogy végül hol áll meg a csökkenés. Az biztos, hogy az MMO-n bőven lenne még mit kalapálni, de láttunk már olyan játékokat, amelyek rosszabb állapotban rajtoltak, de később mégis sikerült remek produktummá gyúrni őket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)