Hirdetés

Rengeteg látványossággal és új repülőterekkel bővült a Microsoft Flight Simulator

|

A körülöttünk bezárt világ okozta szomorúságon sokat könnyít, hogy legalább a virtuális térben van mit felfedezni a fellegek közt repkedve.

Hirdetés

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator 1.11.6.0-s frissítése, ami 50 új látványosságot és négy új repülőteret hozott a játékba. Akik azzal a céllal ülnek virtuális gépre, hogy felfedezzék a csomag látványosságait, azok az Egyesült-Államok felé vegyék az irányt.

Aki maradna kis hazánk környékén, az is megtapasztalhatja majd a világ bővítésével érkezett fejlesztéseket. A frissítési jegyzetek komoly teljesítménybeli növekedést ígérnek, átalakított UI, irányításbeviteli fejlesztések és sok minden más mellett.

Hirdetés

Tehát új repterek és látnivalók várnak, javult az élmény is, nézzétek meg az alábbi videót, hogy kapjatok egy kis ízelítőt. Tegnap egyébként éppen a Pamkutya csapata kapott egy profi szimulátorban, érdemes megnézni azt is.

A Microsoft Flight Simulator már megjelent és játszható PC-n, az Xbox One és Xbox Series X|S változatok pedig valamikor a 2021-es évben futnak be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)