Hirdetés

Rengeteg multis pálya az UT3-ban

|

Az Unreal Tournament 3 megjelenése egyre csak közeleg, a játék tartalmáról pedig még mindig tudnak újat mondani nekünk.

Hirdetés

A Quake és az UT fénye az utóbbi években elhalványodott, hisz rengeteg hasonlóan jó program jelent meg a színen. A Quake negyedik része nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ám az UT2004 sikeresen csábította el ismét a játékosokat. Az Unreal Tournament 3 is hasonló bravúrra készül, amit főleg az Unreal Engine 3 grafikája miatt lehet elmondani, de persze a játék maga is tartogat nekünk meglepetéseket. Az OXM aktuális számából például kiderült, hogy a multiplayer összecsapásokhoz vagy 3-4 tucat pálya áll majd a rendelkezésünkre alapból, amihez persze rövid időn belül hozzájönnek majd a rajongói alkotások is. A singleplayer ütközetekhez jóval több pályát készítenek, így biztos, hogy igen tartalmas játékkal múlathatjuk majd a szabadidőnket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)