Hirdetés

Rengeteg pénzt keres a Valve az új Counter-Strike kollekcióval

|

Az Anubis pályát ünneplő kollekció egyetlen nap alatt 11 millió dollárt hozott a Valve-nek.

Hirdetés

Hetek óta tart a Counter-Strike 2 félig zártkörű tesztje, ahova szépen lassan egyre több játékost engednek be. Az ő visszajelzéseik alapján a megjelenésre közel tökéletesre akarják csiszolni a játékot a fejlesztők, azonban nem csak a hibajavításra és a funkciók tökéletesítésére van idő, közben megjelent a Counter-Strike első olyan kollekciója, ami az üzletből elérhető és kulcs nélkül nyitható.

Mondanunk sem kell, hogy az Anubis doboz rögtön elnyerte a közösség tetszését.

Hirdetés

Az április 25-én elérhetővé vált kollekció a tavaly az aktív pályák közé került Anubis stílusát idézi, egy CS kinézetekkel kereskedő videós pedig gyorsan utána is nézett, hogy milyen sebességgel árasztották el a piacot a gyűjtemény kinézetei, amiből pedig már lehet arra is következtetni, hogy mennyit költöttek a játékosok a ládanyitogatásra.

Heyzeus a legritkább kinézet alapján végezte a kalkulációt. Ahhoz, hogy az Eye of Horus festésből "x" mennyiség legyen a játékban, ahhoz "y" darab ládát mindenképpen ki kellett nyitni, ez kikövetkeztethető a drop esélyéből. Számítása szerint 5,5 millió Anubis ládát már biztosan kinyitott a közösség, ami körülbelül 11 millió dollár bevételt jelent a Valve-nek, alig egy nappal a megjelenése után.

Ti nyitottatok már az új ládából?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)