Hirdetés

Rengeteg PS4-es és PS5-ös játékot árazott le a Sony, hatalmas vásár pörög

|

Olyan címeket lehet akciósan behúzni, mint a Destiny 2, a Crash Bandicoot 4 vagy a The Division 2: Warlords of New York.

Hirdetés

Ha van némi felesleges aprótok, és kifutottatok játékokból, akkor érdemes belesni a Sony PlayStation Store-ba, ott ugyanis egy rakat címet lehet éppen akciósan megszerezni. A május 26-ig tartó vásárban nagyrészt AAA stúdiók munkáit és ismertebb indie játékokat találtok, akár 75 százalékkal olcsóbb áron. Érdemes átböngészni a teljes listát, mert a kínálat vegyes, de ha szeretnétek némi ízelítőt kapni, görgessetek tovább, kiválogattunk néhány egészen jó ajánlatot.

Hirdetés

A mostani vásárban főleg az extra tartalmakat kínáló csomagokon van a hangsúly. Ha például eddig azért nem futottál neki az Assassin's Creed Odysseynek, mert meg akartad várni, hogy a mindent egybefoglaló Ultimate kiadás ára elfogadhatóra csússzon, akkor eljött a te napod.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes felhozatalra, akkor itt átpörgethetitek azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)