Hirdetés

Rengeteg PS4 játékot árazott le a Sony, a Doom Eternal is olcsóbb

|

Az új PS Store leárazások keretében igazi klasszikusokat zsebelhettek be akár 80%-os kedvezménnyel, de a közelmúlt egyik sikerjátékára is jóval olcsóbban tehettek szert.

Hirdetés

Rengeteg ingyen játék érkezett az utóbbi időkben, melyekkel a stúdiók szerették volna az otthonmaradók dolgát megkönnyíteni. Ha ezeket már mind kipörgettétek, esetleg van valamilyen cím, amire régóta vágytok, akkor érdemes ellátogatni a PlayStation Store-ba, ahol most elképesztően jó címeket húzhattok be akár fillérekért is. 

Hirdetés

Jelenleg több leárazás felhozatalából válogathatnak a PS tulajok, melyek közül talán az egyik legmeglepőbb a mindössze pár hónapja megjelent Doom Eternalt érinti, melyet most 25%-os kedvezménnyel zsákolhattok be. Ha a megjelenés óta szemeztetek az id Software remekül sikerül játékával, akkor ez tökéletes alkalom lehet, hogy lecsapjatok rá.

Emellett zajlik a Hidden Gems nevű promóció is, melyben valóban igazi gyöngyszemeket húzhattok be, az elmúlt évek többnyire független fejlesztésű játékai közül. Olyan címeket találtok itt, mint a Control, a Little Nightmares, az Unravel 1-2 és még rengeteg egyéb fantasztikus alkotás. Ráadásul a legtöbbet féláron vagy még olcsóbban kínálja a Sony, tehát mindenképp érdemes szétnézni köztük. Nem kell nagyon siessetek, mert az akció május 20-ig él.

A harmadik leárazás Big in Japan névre hallgat, és értelem szerűen a távol-keleti szigetország címei közül válogathattok, melyekre akár 80%-os kedvezménnyel tehettek szert. Nyilván rengeteg JRPG-t találtok majd meg a kínálatban, de bőven találkozunk olyan címkekel is, mint a Residnet Evil 2 Remastered, a Dark Souls játékok, a Monster Hunter World, vagy éppenséggel a Devil May Cry 5.

Van olyan cím, amit behúznátok a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)