Hirdetés

Rengeteg tartalmat hoz a tavasz a Lost Ark játékosainak

|

Új raidek és kasztok nyílnak meg a Lost Ark nyugati közössége előtt, sőt még egy eddig nem látott kontinens is.

Hirdetés

Lassan már a Lost Ark F2P játékosai is az utolsó raideket tapossák, így épp itt volt az ideje egy roadmap bejelentésének. Az Amazon Games és a Smilegate végre válaszoltak a könyörgéseinkre, és közzétették  terveiket a következő két hónapra. Miután az Argos raid megjelentetése nagy felháborodást hozott, most inkább új kasztokra és könnyedebb tartalmakra koncentrálnak a fejlesztők. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne várnának majd ránk további kihívások.

Első körben megnyílik majd az út South Vernbe, a játék legmagasabb szintű régiójába. Egy rakat új küldetést teljesíthetünk majd, amiért persze egy nem kevés honing alapanyagot is kapunk, ráadásul a North Vern sztori lezárásával megnyílik egy teleportációs útvonal is South és North Vern között, ami jelentősen megkönnyíti a világban való utazgatást.

Hirdetés

Áprilisban megjelenik a Glaivier alkaszt (a koreai Lancemaster itteni megfelelője), ami egy Martial Artist variáció, és ennek megfelelően két különböző harcstílusra épít. A csaták során okosan kell váltogatni majd azokat a sebzés maximalizálásának érdekében.

Májusban a Destroyer kaszt követi majd a Glaiviert, ami gyakorlatilag egy hatalmas pörölyt lengető harcos karakter. Vele együtt befutnak a Trial Guardian Raidek, új UI elemek, új hajstílusok és még egy rakat apróság is. Azt is májusra tervezi az Amazon, hogy behozza a Deskaluda Guardian Raidet, és a Valtan Legion Raidet is, de ezek a tervek még változhatnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Akárhogy is, lesz mit csinálnunk majd a következő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)