Hirdetés

Rengeteg tartalmat kap még a tavalyi év egyik legjobb szerepjátéka, itt vannak az első részletek

|

Egy Pathfinder: Wrath of the Righteous szezonbérlet nem volt elég, már a kapuban áll a következő. Fizetős és ingyenes bővítményekre is számíthatunk.

Hirdetés

Két sikeres játékkal a háta mögött az Owlcat Games már akkorára tudott nőni, hogy képessé vált párhuzamosan több projekt kezelésére is. Miközben a stúdió egyik fele a Warhammer 40,000: Rogue Trader fejlesztésével van elfoglalva, egy másik, a leglelkesebb Pathfinder-rajongókból álló csapat a Pathfinder: Kingmaker tavaly megjelent folytatása, a Pathfinder: Wrath of the Righteous pátyolgatásának szenteli minden idejét.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hibajavításokon és a közösség által igényelt funkciók hozzáadásán túl friss tartalmak is készülnek, méghozzá nem is kevés. Mint azt Alexander Mishulin, az Owlcat Games kreatív direktora a tegnapi sajtótájékoztató után az alant látható videóban is elmondta, miután nem függenek egyetlen kiadótól sem, így szabadon dönthettek a Wrath of the Righteous kibővítéséről.

Hirdetés

Ennek szellemében már elő is lehet rendelni a második szezonbérletet, amely összesen három, külön is megvásárolható kiegészítőt tartalmaz. Az első egy új taggal gyarapítja az Old Sarkosisban izgalmas kalandokba (akár szerelmibe is) keveredő Kinght Commander kompániáját. A közelharcban jeleskedő shifter a legkülönfélébb állatok erejét tudja felhasználni.

A második bővítmény önállóan játszható, 6-7 órás kampányt takar, amely tulajdonképpen a Through the Ashes DLC történetét folytatja. Egy új démonlord fenyegetését kell elhárítani, és mivel az alapjáték főhőse épp mással van elfoglalva (talán az újonnan bekerülő dungeon felfedezésével), ezért hétköznapi kalandozók egy csapata száll szembe vele. Kreálhatunk új hőst, vagy áthozhatjuk a már meglévőt az imént említett DLC-ből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül kapunk egy lazább hangvételű, a Mass Effect 3 Citadel DLC-jére emlékeztető kiegészítőt, amelyben visszatérhetünk az újjáépített Kenabresbe, ahol hősként üdvözölnek, és fesztivált rendeznek a tiszteletünkre. Mindez tökéletes alkalom lesz arra, hogy jobban megismerjük társainkat, és szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat szívünk választottjával. De ne lepődjünk meg, ha váratlanul rejtélyekbe és ellenségekbe botlunk, ezért tartsuk mindig kéznél kedvenc fegyverünket.

Mishulin elmondta továbbá, hogy a Season Pass 2-ben foglalt DLC-k némi késéssel ugyan, de PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is meg fognak. A fejlesztők igyekeznek zárni az ollót a PC-s és konzolos kiadások között: mind a verziófrissítések, mint a tartalmak tekintetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)