Hirdetés

Rengeteg tartalom jön a Lost Arkhoz még idén, köztük két új kaszttal

|

Az Amazon nagyon igyekszik utolérni a játék koreai verzióját, és ha sikerül tartaniuk az ütemtervet, akkor az év végére már közel fognak járni.

Hirdetés

A Lost Ark jött, látott és győzött, és bár hosszú távon nem sikerült megőriznie a kezdeti lendületét, továbbra sincs oka panaszra. Az Amazonnak láthatóan jobban bejött a koreai import, mint a New World, lapátolják is hozzá az új tartalmakat sebesen.

A Lost Ark nemzetközi verziója meglehetősen nagy hátrányból indult: rengeteg olyan tartalom van még, ami nem érti ide a koreai szerverről, de a helyi fejlesztők éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy a különbségek listája gyors ütemben csökkenjen.

Még a 2022-es évre megígérte az Amazon, hogy elhoznak két kasztot: a Reaper és a Summoner fogja szórakoztatni az orgyilkosokat és a mágia szerelmeseit. Előbbi novemberben érkezik, míg utóbbi decemberben. Arról sem a Smilegate, sem az Amazon nem nyilatkozott, hogy a többiek mikor érkeznek, ráadásul a koreai verzióhoz már új karakterek is fejlesztés alatt állnak.

Hirdetés

Az Amazon gyakorlatilag szembe szélben fut versenyt.

Akiket a kasztok kevéssé érdekelnek, nekik jönnek limitált ideig elérhető események, októberben pedig befut az Achates Trial Guardian Raid is, ami elvileg olyan nehéz lesz, mint a legkeményebb Inferno nehézségű Legion Raid. Ezt egyébként decemberben két másik raid követ majd.

Aki kíváncsi a részletes jegyzékre, az itt megtalálja, de a lényeg, hogy a kalandozóknak lesz dolga a Lost Arkban a közeljövőben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)