Hirdetés

Rengeteg tartalommal bővül az Age of Empires 4 jövőre

|

A Relic felfedte a stratégiai játék bővítésének menetrendjét, 2022-ben sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Ha olvastátok már az Age of Empires IV tesztünket, akkor tudjátok, hogy a folytatással egy konzervatív, de minőségi folytatást kaptak az RTS-ek rajongói, amely csak annyit újított, amennyit szükséges volt. Szerencsére a Relic stratégiájának ez is elég volt ahhoz, hogy megjelenésekor erős rajtot produkáljon, és rengetegen játsszanak vele a Steamen, a jövőben pedig különböző tartalmi frissítésekkel az újdonságok bővítéséről is lehet majd gondoskodni. 

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy fog is, ugyanis az Xbox blogon közzétették az Age of Empires 4 új tartalmainak menetrendjét. A következő nagy update télen érkezik, és jelentős lesz, mivel több mint száz javítást hoz majd balansz és teljesítmény frontján, kiirt számos bugot, valamint a felhasználói visszajelzésekre alapozva olyan változtatásokat eszközöl, mint a kínai dinasztia felhasználói felületének és a játék minitérképének módosításai. A következő frissítés 2022 tavaszára várható, ekkor az első mod eszközkészletre, valamint további javításokra és a közösség által kért funkciókra számíthatunk, mint amilyen a Patrol (őrjáratozás) is. Elindulnak a rangsorolt szezonok is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Relic persze ezek után sem fogja elengedni az Age of Empires 4 kezét, 2022 folyamán és azt követően tervezik például a Unit Stat kártya formálását, a gyorsbillentyűk fejlesztését, a tauntok és csalások behozását, a mesterséges intelligencia tuningolását és az útpontjelzők használata. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)