Hirdetés

Rengeteg új emberrel ismertette meg a Halo világát a PC-s The Master Chief Collection

|

Szép mérföldkövet sikerült elérnie a hat játékot tartalmazó gyűjteménynek PC-n.

Hirdetés

Már nemcsak konzolon, hanem PC-n is teljes pompájában élvezhetjük a Halo: The Master Chief Collection nevű gyűjteményt, ami kiváló választás lehet azoknak, akik újból át szeretnék élni a Microsoft szériájának korábbi kalandjait, vagy éppen be szeretnék pótolni azokat.

A jelek szerint pedig remek döntés volt PC-re is elhozni a gyűjteményt, ugyanis a megjelenése óta több mint 10 millió játékos próbálta már ki azt.

Erről a remek mérföldkőről a Microsoft egyik munkatársa, Shannon Loftis számolt be a PCGamesN-nek, és azt is elárulta, hogy ennek a népes tábornak a nagy része totál újoncként ugrott fejest a franchise-ba.

Hirdetés

Ezzel pedig a stúdió valójában felfedezett egy olyan közösséget, amelyet annak köszönhetően sikerült elérnie, hogy PC-re elhozta a Halo-játékokat.

Nagy valószínűséggel az Xbox Game Pass is fontos szerepet játszott ezen remek eredmény elérésében, hiszen az előfizetéses szolgáltatás a teljes gyűjteményt tartalmazza, így ha valaki szeretné bepótolni Master Chief klasszikus kalandjait, csupán egy nem túl durva havi díjat kell kifizetnie értük.

Persze nem érdemes megfeledkezni a történet folytatásáról sem, hiszen a várhatóan idén megjelenő Halo Infinite szintén játszható lesz PC-n. Nektek hogy tetszett a Halo-gyűjtemény PC-s változata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)