Hirdetés

Rengeteg új funkció a GPU-Z legfrissebb verziójában

|

A segédprogram 0.4.3-as kiadása rengeteg újítással érkezik, továbbá támogatja a magyar nyelvet is.

Hirdetés

A közkedvelt, ingyenes VGA-információs segédprogram 0.4.3-as verziója immáron tölthető az alkotók weboldaláról. A telepítést nem igénylő, csupán egyetlen futtatható állományból álló alkalmazás verzióról-verzióra egyre több grafikus kártyát támogat, illetve a beépített funkciók csiszolgatásának nyomait is fel lehet fedezni a változtatások listáján.

A 0.4.3-as verzió egyik nagy újítása a teljesen átdolgozott, az egyes kártyák feszültségadatait figyelő rész, amely lehetővé tette többek között a GTX 480-as vezérlők feszültség értékeinek teljes monitorozását is. Az ATI legújabb generációs videokártyáival kapcsolatban különféle órajelkiolvasási és hőfok kijelzési hiábk lettek javítva, tehát akinek eddig hibásan jelezte valamelyik adatot a GPU-Z, tegyen egy próbát az új változattal.

A program adatbázisába az alábbi új grafikus kártyák kerültek be:

- NVIDIA GTX 465, GT 320M GT 335M, ION, GT 340, Tesla C2050, Tesla M2050, GTX 285M, GT 325M, Quadro FX 880M, Quadro FX 1800M

-  ATI HD 5570, Mobility 4550, Mobility 5870, HD 4250, HD 4290, FirePro V7750

- Intel GMA 3150

Fontos változást jelent még, hogy a program immáron magyar nyelvi támogatással is rendelkezik, ám egyelőre csupán a magyarázó buborékablakokban látni anyanyelvünkön a felbukkanó információkat.

A GPU-Z 0.4.3-at a leggyorsabban a készítők weboldaláról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)