Hirdetés

Rengeteg új tartalmat hoz a Fall Guys következő szezonja

|

A Fall Guys nemrég ingyenesen játszhatóvá vált, és ez hatalmasat dobott a népszerűségén. Ezt meglovagolva a Mediatonic már szállítja is a következő szezont.

Hirdetés

A Fall Guys új lendületet kapott, miután a Mediatonic free-to-play modellben tette elérhetővé, minden eddiginél többen küzdenek a koronákért. Az első battle pass és annak tartalmai hamarosan kiforognak a játékból, de azt egy intergalaktikus új kalandban vehetünk részt.

A Season 2 a The Satellite Scramble címet viseli, és az űrbe viszi a kergetőző babembereket. Az új tartalmak között dögivel lesznek új kozmetikai cuccok, de még ennél is értékesebb, hogy egy rakat pálya is érkezni fog.

Hirdetés

Az új helyszíneket a szokásos, rotációs megoldással fogjuk majd megkapni szép sorban. Mivel tényleg majd' egy tucat új elfoglaltságot kapunk, biztosan lesz valami friss a meccsszervezőben minden héten.

Az új Fall Guys szezonnak már az indulási dátumát is megtudtuk: az új tartalmak szeptember 15-én landolnak PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)