Hirdetés

Rengeteg új tartalmat kap még a Hitman 3, helyszínek és módok is jönnek

|

A sorozat legsikeresebb játékát 2022-ben sem hagyja magára az IO Interactive.

Hirdetés

2021 legelején jelent meg a Hitman 3, amiben minden korábbinál látványosabban rejtőzködhetünk és vadászhatjuk le az ellenfeleinket. Közeledve az első évfordulóhoz, az IO Interactive megosztotta velünk, hogy mire számíthatunk 2022-ben. A bejelentés szerint az új szezon néhány korai PC-s update-tel kezdődik, ami megalapoz a nem sokkal később érkező tartalmi frissítéseknek.

A Hitman 3 Year 2 január 20-án rajtol és újabb 12 hónappal tolja ki a játék élettartamát. Ez idő alatt új pályák, történetek és játékmódok érkeznek.

Hirdetés

A PC-s játékosok 2022-től már a ray tracing előnyeit is élvezhetik, sőt, a VR-támogatás is érkezik januárban. Jön továbbá egy új, véglegesen bekerülő játékmód is, mely az Elusive Targetből nőtte ki magát, ez lesz az Elusive Target Arcade. További információkat az IO Interactive 2022 tavaszán tervez elárulni a friss tartalmakról. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kifejezetten jól sikerült a Hitman sorozat rebootja, így örömmel vesszük, hogy a fejlesztők a következő időszakban is aktívan bővítik majd a sorozat világát.

Ti toljátok a Hitman 3 küldetéseit? Visszatértek majd az új kihívások miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)