Hirdetés

Rengeteg új tartalommal bővül még idén ősszel az Assassin's Creed Valhalla

|

A The Siege of Paris DLC megjelenését követően is bőven lesz majd tennivalónk a Valhalla világában.

Hirdetés

A Ubisoft néhány héttel ezelőtt erősítette meg, hogy október 19-én fog megjelenni az Assassin's Creed Valhalla várva várt Discovery Tour kiegészítője, amelyet a montreali fejlesztőcsapat először az Originsben mutatott be. Már elérhető a The Siege of Paris DLC is - Csirke tesztjét ide kattintva olvashatjátok -, illetve a fejlesztők további újdonságokkal is készülnek a következő hónapokban.

A Ubisoft egyrészt néhány nap múlva élesíti az 1.3.2 frissítést, amely javításokat is tartalmaz, de érkezni fog az 1.4 update, illetve az ingyenesen elérhető Oskoreia Festival játékbeli esemény is.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat már publikálta, hogy milyen új tartalmi frissítésekre számíthatnak az Assassin's Creed Valhalla játékosai, viszont egyelőre csak két pontos dátumot kaptunk. Október 5-én aktiválódik az 1.3.2 frissítés, 19-én pedig a már említett Discovery Tour: Viking Age fog megjelenni.

Ősszel jön az 1.4 frissítés is, ami vélhetően egy nagyobb tartalmi kiegészítőt is takar, mivel korábban az 1.2 az írországi, az 1.3 pedig a párizsi DLC-t hozta. Szintén ősszel, vélhetően halloween idején fog kezdődni a misztikus Oskoreia Festival, ami viking vadászati történetekhez kapcsolódik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)