Hirdetés

Rengeteg újdonságot hoz a Call of Duty: Black Ops Cold War és Warzone következő szezonja

|

Az Activision részletezte, mit várhatunk a február 25-én startoló Season Two-tól.

Hirdetés

Továbbra is a Modern Warfare-nél bevezetett és kiválóan működő rendszerben frissül a Black Ops Cold War és a Warzone, így egyáltalán nem kell fizetnünk az új tartalmakért, csak ha szeretnénk megszerezni a Battle Passban foglalt skineket és extrákat, vagy speciális karaktereket. Február 25-én jön a következő nagy frissítés mindkét játékba, most is lesz mivel elfoglalnunk magunkat.

Négy új katona érkezik: Naga, Maxis, Wolf és Rivas, akik közül utóbbi három a szezon közben jön, és külön kell értük perkálni. A fegyverek viszont mindenkinek járnak:  a FARA 83 gépfegyver a Season Two Battle Pass 15. szintjének elérésével, az LC10 SMG pedig a 31. szinten lesz feloldható, továbbá később érkezik a Machete, az E-Tool nevű ásó, az R1 Shadowhunter íjpuska, és a ZRG 20mm sniper. Ez utóbbi négy kihívásokkal lesz megkaparintható, vagy blueprintként megvásárolható.

Hirdetés

Négy pályát is kapunk, melyek a dzsungeles Apocalypse (6v6), az Urálban található Golova (Fireteam), a havanai Mansion (2v2 és 3v3), valamint a Miami Strike (6v6), mely az eredeti Miami kisebb, nappali változata.

A játékmódok közé bekerül a Gun Game, a Kill Confirmed és Hardpoint keverékeként leírható Stockpile (6v6), és egy olyan Hardpoint variáció, amiben 10 négyfős csapat küzd egymással a nagyobb pályákon. Érkezik továbbá a Death Machnie scorestreak, ami egy minigun. 

A Warzone Verdansk pályáját kibővítik, egyebek mellett a Vodianoy nevű hajóval, és egyelőre titkolt elemekkel. Erről további részletek még nem ismertek, de jövő héten úgyis felfedezhetjük magunktól.

Izgalmas a Zombies új fejezete is, az Outbreak, mely folytatja a Dark Aether sztorit, és az Urál hegységben kalandozhatunk egyszerre négyen. Nagy területet kapunk, amit járművekkel járhatunk be.

A Black Ops Cold War frissítése február 23-án, a Warzone-é február 24-én lesz letölthető, az új szezon pedig február 25-én reggel 5 és 7 között indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)