Hirdetés

Rengeteg újdonságot hozott az Outriders ingyenes frissítése

|

Most érdemes ismét elővenni a People Can Fly looter shooterét.

Hirdetés

A tavaszi szezon kellemes meglepetése volt az Outriders, melyet a Painkillert is elkészítő People Can Fly-nak köszönhettünk. A mutatós sci-fi looter shooter ugyan nem forradalmasította a műfajt, de remek érzékkel ötvözte a jól ismert elemeket, a kampány végén pedig kihívásokkal teli endgame-hajszát kínált a legdurvább cuccokért.

Leginkább ezt variálja tovább a ma megjelent ingyenes New Horizon update, ami nem csak új tartalmakkal bővíti az Outriderst, de alapjaiban gondolja újra az endgame-et.

Hirdetés

Eddig ugyanis időre kellett teljesítenünk a sztorit követő, extra nehéz expedíciókat: a jutalmak nagysága azon múlt, hogy milyen gyorsak vagyunk. A New Horizonnal azonban elbúcsúzik ez a rendszer, helyette a küldetés általános hossza alapján kapjuk a lootot. Mindegy tehát, hogy mennyi ideig tart, ha sikerül végigverekednünk az adott bevetést, nekünk is jár az a jutalom, ami a leggyorsabb játékosoknak. A versengőbb szelleműeknek viszont jó hír, hogy a timer ennek ellenére is bekapcsolható, ám nem jár extra bónusz a sebességért.

Megváltozik továbbá az egyik utolsó bevetés, az Eye of the Storm jutalmazása is: a teljesítésekor 3 legendary item közül választhatunk. Ennél azonban sokkal izgalmasabb, hogy kapunk 4 új, raid-szerű küldetést is, nehézségi szinttől függő hozzáférhetőséggel (az utolsóhoz Tier 12 szükséges). Természetesen nem maradnak ki az új fegyverek és felszerelések sem, amit a transmog-funkcióval fejelnek meg, mellyel bármelyik viselt itemet átalakíthatjuk a nekünk legjobban tetsző cucc dizájnjára. Így például simán lehetséges, hogy tetőtől talpig Tricksterként pompázzunk, miközben valójában Technomancerek vagyunk.

A Pepople Can Fly ezeken kívül egy sor további dolgot is finomhangolt a skillektől a matchmakingig, valamint végre javították azt az idegesítő jelenséget, amikor még azelőtt kickel a rendszer, hogy kiválasztottuk volna az expedíción szerzett lootunkat.

Végezetül pedig, aki november 15. és november 22. között jelentkezik be a játékba, azt egy egyedi legendary itemmel jutalmazzák a fejlesztők. Az Outriders PC-n, PlayStation 4-5-ön, Xbox Series S|X-en, valamint Google Stadián játszható, az Xbox Game Pass (konzol és PC) révén pedig akár vásárlás nélkül is neki lehet esni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)