Hirdetés

Rengeteg változást és újdonságot hoz az NBA 2K21 MyTeam módja

|

Az előző játékhoz képest jelentősen átalakulnak a MyTeam szezonjai, a jutalomrendszer és a játékosok fejlesztése.

Hirdetés

Újabb blogbejegyzéssel jelentkezett az NBA 2K21 kapcsán a Visual Concepts fejlesztőcsapata, amelyben részletekbe menően írnak a sorozat legnépszerűbb módjáról, a MyTeamről. Az NBA 2K20 lehetőségei hagytak kívánnivalót maguk után, így a játékosok visszajelzései alapján is igyekeztek újítani a fejlesztők a játékmódon.

Hirdetés

A csapat megerősítette, hogy a generációváltással nem fognak elveszni a játékosok mentései, így PS4-ről PS5-re, illetve Xbox One-ról Series X-re váltva minden ugyanúgy megmarad a profilunkon. Akár oda-vissza is lehet váltogatni a konzolok között, ha a játékosok kedve úgy tartja. Ez leginkább azok számára segítség, akik a Mamba Forever Editiont veszik meg PS4-re vagy Xbox One-ra, mert ehhez ingyen jár az újabb generációs konzolokra készülő kiadás..

A játékmódokat illetően a prominens multiplayer, az Unlimited ezentúl nemcsak szezonokra lesz bontva, hanem külön, egyre nehezedő ligákban kell megküzdeni az ellenfelekkel. A hat hétig tartó szezonok hétvégéi során pedig különleges szabályrendszerű Limited módban tehetjük próbára a csapatépítési stratégiákat, így nem csupán az aktuális legjobb lapokat kell majd használni. A gyűjteményhez kapcsolódóan az Exchange rendszerrel adott feltételek alapján gyengébb lapok felhasználásával szerezhetünk jobbakat.

A 2K20-ban bevezetett játékos evolúció rendszer alapja megmarad, viszont több különböző módon is fejleszthetjük az adott kosarast. A jelvények rendszere is átalakul, és a 2K19-hez hasonlóan javíthatjuk az egyes tulajdonságokat, vagy éppen új jelvényt aggathatunk egy játékosra.

Végezetül pedig a jutalomrendszert is átdolgozta a Visual Concepts, és egyelőre úgy tűnik, hogy valódi pénz felhasználása nélkül is jó sok lapot lehet majd gyűjteni a dinamikusan változó és folyamatosan bővülő Dominationnek köszönhetően. A MyTeam blogposzt mellé egy hangulatos trailer is érkezett, alább megnézhetitek.

A 2K kapcsolódó, teljes blogbejegyzését a hivatalos oldalon olvashatjátok, ha még több részletre vagytok kíváncsiak az új MyTeammel kapcsolatban. Személy szerint örülök a több játékmódnak, mert a 2K20 egy idő után már nem a játékról, hanem a gyűjtögetésről szólt, és ez nyilván megölte az élményt.

Ti milyen újítást látnátok leginkább az NBA 2K21-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)