Hirdetés

Rengeteg Witcher játékot vásároltunk eddig

|

Újabb figyelemreméltó mérföldkövet tudhat maga mögött a CD Projekt Red kiváló szerepjátékos sorozata.

Hirdetés

A The Wticher 3: Wild Hunt már megjelenése óta nagyjából minden évben feltűnik az eladási listákon, tavaly teljesen új rajongókra lelt a Netflixes tévésorozatnak köszönhetően, most pedig egy igen komoly mérföldkövet sikerült elérnie a szériának, ugyanis a CD Projekt Red bejelentette, hogy a Witcher-franchise hivatalosan is átlépte az 50 millió eladott példányt.

Hirdetés

Ez nyilván minden játékot magába foglal, tehát a három szerepjáték mellett a Thronebreakert is bele kell számolni, viszont a cég vezérigazgatója, Piotr Nielubowicz szerint a sorozat harmadik része volt az, ami a legtöbbet nyomott a latban:

"Bevételek tekintetében rekordot döntöttünk az elmúlt negyedévben. Ezek az eredmények leginkább a The Witcher 3 kiváló eladásainak tudhatók be, ami egyébként most ünnepli az ötödik születésnapját."

Nagyon szép teljesítmény ez, bármelyik modern franchise megirigyelhetné, mi pedig ezúton is gratulálunk a stúdiónak és reméljük, hogy a Cyberpunk 2077 is annyi élménnyel tud majd minket gazdagítani, mint Geralt felejthetetlen kalandjai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)