Hirdetés

Rengetegen játsszák a mágikus battle royale-t, a Spellbreaket

|

Több millió játékos volt kíváncsi a Proletariat látványos és a műfajba új színt vivő játékára.

Hirdetés

A fejlesztőcsapatok egymás sarkára taposva próbálnak valami újdonságot felmutatni a battle royale műfaj egyre telítettebb piacán, a Proletariat például egy igencsak különleges koncepciót álmodott meg. A Spellbreakben puskák és ütőfegyverek helyett ugyanis varázslatokkal pusztíthatjuk el az ellenfeleinket. A korai hozzáférés időszaka alatt csak pénzért cserébe lehetett részt venni a játék tesztelésében, de szeptember 3-án véget ért az Early Access és a Spellbreak a free-to-play üzleti modellre átállva folytatta pályafutását. 

Hirdetés

Az ingyenesség és a varázslós battle royale ötlete pedig bőven elég volt ahhoz, hogy tömegek ugorjanak rá. A Proletariat bejelentése alapján sikerült elérniük egy hatalmas mérföldkövet, ugyanis mindösszesen három hét alatt ötmillióra nőtt a játékosaik száma, statisztikáik szerint az Egyesült Államokban, Japánban és Brazíliában a legnépszerűbb a játékuk. 

Ha még nem próbáltátok, akkor pótolhatjátok PC-n (az Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy akár Nintendo Switchen is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)