Hirdetés

Rengetegen zaklatják a Battlefield 2042 fejlesztőit, az EA közbelépne

|

Hiába folyik a megjelenés óta a tűzoltás, a játékosokban még mindig rengeteg a harag.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Battlefield 2042 talán a legnagyobb hype-ot tudta generálni, amit valaha a Battlefield közösség átélhetett, kétségtelenül ez lett a széria legrosszabb epizódja. Az hagyján, hogy a megjelenés előtti ígéretek töredéke valósult csak meg, a játék nagyon nehezen értékelhető állapotban jelent meg, a javítás pedig a mai napig zajlik.

Ennek fényében abszolút érthető, hogy a játékosok csalódottak, és hallatni akarják a hangjukat, ez azonban nem lehet indok arra, hogy fenyegessék és gyűlölködve beszéljenek azokról, akik a játékot készítik.

Hirdetés

A DICE, és a Battlefield 2042 fejlesztését továbbra is segítő csapatok legjobb próbálkozásaik ellenére sem tudnak csodát tenni, ez a játék sosem lesz olyan, mint amilyennek az előzetesek alapján hittük. Ettől függetlenül megkérdőjelezhetetlen, hogy hatalmasat fejlődött a megjelenés óta, a játékosok azonban nem tudják megbocsátani, hogy az elmúlt időben mivé lett a Battlefield franchise.

Sajnos a jogos és civilizált kritikák elsikkadnak a rengeteg gyűlölködő, ítélkező és fenyegető komment mellett, amik kivétel nélkül a fejlesztőket célozzák, annak ellenére, hogy valószínűleg elsősorban nem is ők tehetnek a játék állapotáról.

Valószínűleg az EA-nél most lépett át egy határt (újra) a közösség, ugyanis a Battlefield hivatalos Twitter-profilján közzétettek egy üzenetet, amiben leírják, hogy a jövőben szigorúbban fognak eljárni azokkal szemben, akik ilyen módon zaklatják a fejlesztőket.

Vince Zampella, a Respawn Entertainment első embere nemrég elárulta, az a küldetése, hogy megmentse a Battlefield franchise-t, így több címen is egyidőben dolgoznak, többek között egy kizárólag a kampányra fókuszáló epizód is megjelenik a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)