Hirdetés

Reptér management a böngészőben

|

Hogy mennyire nem könnyű dolga van a repülésirányítóknak, egy egyszerű példán keresztül szemlélteti egyik mai flash játékunk

Hirdetés

Rejtély, hogy egyesek hogyan képesek rendszert látni, dönteni majd utasítani egy halom, monitoron mozgó paca látványa után, de ha én is annyit keresnék, már lehet nekem is menne. Hogy senki ne haljon meg, inkább maradok a szimulációnál, amivel (a végletekig leegyszerűsítve ugyan, de) az Airport Madness is kényeztet bennünket. A repülőtér már csak olyan, hogy ott vasmadarak akarnak fel- illetve leszállni. S hogy ne történjen túl nagy gebasz, most rajtunk áll, hogy ki kit fog követni. Kijelölve a gépet megmondhatjuk neki például, hogy guruljon a kifutóhoz, de még ne szálljon fel, mert épp most adtunk leszállási engedélyt egy másiknak. Elég lehangoló (vagy vicces) tud lenni, mikor már az egész komplexum egy nagy roncstemető látszatát kelti. Persze a cél nem ez.

airportmadness.jpg
 

 

Valahol, egy messzi-messzi galaxisban színes repülő izék támadnak egy űrhajót, akit speciel mi irányítunk. A sztori pedig itt véget is ér, és átveszi e helyét a harc. Nagyjából ennyi a Space Pips lényege. Egy könnyed, színes esti lövölde, ügyes manőverezés és az elhagyhatatlan gyűjtögetés. Utóbbiból kétfélét is művelhetünk. Egyszer ugye pontokat kapunk a leszedett ellenségek után, a másik pedig, mikor az utánuk maradt pip-eket összegyűjtve és a [Q] billentyűvel belépve a boltba minden űri jóval felvértezhetjük magunk. Ha pedig végeztél ezekkel, további szuper játékok között válaszolgatsz a Játéközön.hu-n.

spacepips.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)