Hirdetés

Republique - megvan a PlayStation 4-es verzió európai megjelenési dátuma

|

A PlayStation 4-es, teljes kiszerelés európai megjelenése közelebb van, mint hittük, de még így is távolabb, mint szeretnénk.

Hirdetés

A Republique újrakevert kiadása mind az öt résszel eredetileg idén tavaszra volt betervezve, és végül úgy néz ki, hogy a fejlesztők ezt be is tudják tartani. A PlayStation 4-es verzió legalábbis március végén már tuti a kezünkben lesz.

A Camouflaj a teljes Republique szezont egyben adja ki PlayStation 4-re, tartalmazva az ötödik részt is. Az utolsó felvonás egyébként március 22-én jelenik meg PC és mobil eszközökre. Az összes epizódot tartalmazó PlayStation 4 verzió pontosan március 25-én jelenik meg Európában, három nappal az amerikai megjelenést követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)