Hirdetés

République Remastered megjelenés - akarsz egy lopakodós kalandjátékot?

|

A tavaly mobilokra megjelent, epizódikus République most már újrakevert változatban kapható PC-re és Mac-re is.

Hirdetés

Az eredetileg csak mobil platformokra kalapált République készítői még a hónap elején jelentették be, hogy asztali rendszerekre is érkezik a népszerű lopakodós-kalandjáték, a szokásos és szükséges felújításokkal.

A République Remastered digitálisan vásárolható meg például a Steamen, a GOG.com-on vagy a Humble Store-ban, ahol alapáron 24,99 dollárba kerül, de jelenleg 19,99 dollárért a tiétek lehet. A Remastered kiadás tartalmazza a játék első három epizódját, de később automatikusan megkapjuk a negyedik és az ötödik beígért epizódot is, melyek egyelőre még mobilon sem jelentek meg.

Szerintetek van még olyan mobilos játék, amit még érdemes lenne PC-re kiadni? A Deus Ex: The Fall és az „új” Colin McRae Rally nem járt szerencsével, de a République szerencsére más tészta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)