Hirdetés

Republique Remastered - még ebben a hónapban érkezik PC-re

|

A mobilos platformok egyik legjobb lopakodós túlélő játéka, a Republique most visszatér, hogy a PC-s és Mac-es közösséget is meghódítsa.

Hirdetés

A Camouflaj elkészítette a mobilos csoda felújított változatát, amelyet még ebben a hónapban kipróbálhatnak majd a PC-s és Mac-es játékosok.

Az epizodikus játékot a nulláról építették újra, természetesen felhasználva a korábban megjelent három részt is. A játék alatt a Unity 5 dolgozik, így valószínűleg a grafikára és animációkra sem lesz majd panaszunk.

A megjelenéskor két változat lesz elérhető: a normál kiadás 25 dollárba kerül majd, amiért megkapjuk a készülő negyedik és ötödik epizódot is, valamint a 35 dolláros Deluxe Edition, amelybe a játék zenéjét, két korai prototípust és egy egyórás így készült videót is csomagoltak a készítők

A Republique Remastered megjelenés február 26-án esedékes Steamen, GOG-on, és a Humble Store-ban, ahol az első héten 20% kedvezménnyel zsákolhatjátok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)