Hirdetés

Resident Evil 0 HD Remaster - a 2018/09-es GameStar teljes játéka

|

Halloweenre egy igazi horror klasszikust csomagoltunk a GameStar magazin mellé.

Hirdetés

Rövidülnek a nappalok, sötétednek az éjszakák, épp itt az ideje bevackolni magunkat és elővenni valami horror klasszikust. Én mondjuk speciel beszari vagyok, de ha ti bírjátok a feszültséget, akkor az októberi teljes játékunknak is örülni fogtok.

Hirdetés

A Resident Evilben sokat hallunk a S.T.A.R.S. Bravo Teamről, akik után kutatnunk kell; a Zero felidézi azt a sztorit, amire az eredeti részben csak utalgatnak. Nem csoda, hogy Rebecca Chambers kerül a középpontba, aki akaratlanul is belecsúszik Raccon City tragédiájába, Wesker ámokfutásába, az egész Umbrella mocskos belügyeibe, miközben ugyanolyan aranyosan bugyuta, mint ahogy azt már korábban (illetve hát kronológiai szempontból később) megszokhattuk tőle. Kalandjait viszont real-time osztja meg egy szökött katonával, az egyébként éppen rabszállítóból szabadult Billy Coennel, akivel érdekes párost alkotnak.

A játék nagy részében szabadon váltogathatunk a karakterek között, és mivel az egyéni képességeknek és tárgyaknak is szerepe van, csapatban kell gondolkozni. Van egy több mint 10 órás kampány, és ha azt sikerül végigtolni, akkor a Wesker-módnak hála a játék főgonoszával nekiugorhatunk újra, úgy pedig már egész más élmény. Mindezt feljavított hangzással, szabadon variálható képaránnyal, felújított textúrákkal. Ha tudni akarod, mitől döglött a légy a horrorjátékok hőskorában, akkor itt az ideális választás.

És bár felújított változatról beszélünk, most sem lesz szükség atomerőműre a futtatáshoz. Mindössze egy legalább Windows 7-et futtató masinára lesz szükségetek, amiben egy 2,4GHz-es Core 2 Duo, 2GB RAM, és egy GeForce GTX 260-as kártya csücsül, meg egy merevlemez 13 giga szabad hellyel. Ezt 2018-ban talán nem lehetetlen teljesíteni.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/10-es számát 2018. október 19. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)